fbpx

Verkopen met Key Immo

Vastgoed verkopen is voor veel mensen geen alledaagse gebeurtenis. Vandaag de dag komt er ook steeds meer en meer bij kijken. Bij Key Immo ontzorgen we je in ieder facet van de verkoop. We zorgen ervoor dat je met een gerust gemoed kan verkopen, ons team staat voor je klaar!

Key Immo - Banner

Wij tonen de weg

Bij Key Immo ontzorgen we je in ieder facet van de verkoop van jouw eigendom. Twijfel niet om een vrijblijvende waardebepaling aan te vragen.

01

Kennismaking

Bij Key Immo geloven we in een persoonlijke benadering en begeleiding. Tijdens onze kennismaking willen we graag meer te weten komen over jou en je eigendom. We luisteren naar je wensen en bespreken de verwachtingen, zodat we een duidelijk beeld hebben van hoe we je het beste kunnen helpen.

02

Prijsanalyse van jouw eigendom

Een belangrijk onderdeel van het verkoopproces is het bepalen van de juiste prijs van je eigendom. Ons ervaren team zal een grondige prijsanalyse uitvoeren waarbij we rekening houden met verschillende factoren zoals de locatie, de oppervlakte , de staat van het pand en markttrends. Op basis van deze analyse stellen we een realistische vraagprijs/prijszetting voor die de kansen op een succesvolle verkoop maximaliseert.

03

Professionele fotoreportage

Onder het motto: “een beeld zegt meer dan duizend woorden, en juist daarom werken wij samen met onze huisfotograaf die een professionele fotoreportage maakt van jouw eigendom. , We zorgen voor hoogwaardige foto’s die de ruimtes, de architectuur en de sfeer van uw vastgoed optimaal weergeven én die de unieke kenmerken van jouw eigendom benadrukken. Deze foto’s worden nadien gebruikt in zowel online- als offline marketing.

04

Opvragen nodige attesten en documenten

Bij het verkopen van vastgoed is het belangrijk om alle benodigde documentatie in orde te hebben. Ons team zal je begeleiden bij het verzamelen en opzoeken van alle relevante documenten, zoals eigendomsaktes, bouwvergunningen en energieprestatiecertificaten. We zorgen ervoor dat alles correct en up-to-date is, zodat kandidaat-kopers vertrouwen hebben in de transactie en dat er geen obstakels een potentiële verkoop in de weg staan.

05

Onze eigen kandidaat-kopers informeren

Naast het actief zoeken naar potentiële kopers, hebben we bij Key Immo ook een database met eigen kandidaat-kopers. Het feit dat we een grote vastgoedportefeuille hebben maakt dat er heel wat leads in ons bestand zitten die op zoek zijn naar zo’n type woning. We zullen deze kopers persoonlijk aanspreken en hen op de hoogte brengen van jouw vastgoedaanbod.

Doorheen de jaren bouwden we een aanzienlijke klantenportefeuille op, alsook een database met potentiële kandidaat-kopers die nog steeds op zoek zijn naar hun stekje aan de Belgische Kust. Door onze vastgoedsoftware en geautomatiseerd CRM-systeem kunnen we de juiste kandidaten aan de juiste eigendom koppelen.

06

Kick-off verkoopdossier

Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, starten we met de verkoop van jouw woning. We maken gebruik van diverse marketingkanalen, zowel online als offline, om jouw eigendom onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. We stellen aantrekkelijke advertenties op, maken gebruik van sociale media via onze in-house marketeer en benaderen ons uitgebreid netwerk van vastgoedprofessionals en potentiële kopers.

07

Showtime!

Eens alle voorbereidingen getroffen zijn, dan is het tijd om te beginnen met wat het liefste doen. Kandidaat-kopers ontvangen, rondleiden in het eigendom en het vinden van de juiste match voor dat bepaald eigendom. Onderhandelen om tot de best mogelijke prijs te komen, zit in ons DNA. Onze erkend vastgoedmakelaars staan elke dag voor je klaar!

Zodra er interesse is van potentiële kopers, zullen we de bezichtigingen organiseren. We plannen afspraken in en zorgen ervoor dat de woning op zijn best wordt gepresenteerd tijdens de bezoeken. Ons team staat klaar om potentiële kopers rond te leiden, vragen te beantwoorden en het opstarten van de onderhandelingen bij concrete interesse in jouw eigendom.

08

Zorgkundig afwerken van het verkoopdossier

Deskundigheid is één van onze waarden bij Key Immo. Wij begeleiden je   bij elke stap van het verkoopproces en zorgen voor een vlotte afhandeling van de administratieve procedures.Voor ondertekening van de verkoopovereenkomst/ compromis doen we telkens een finale check met de betrokken notaris(sen), hierdoor kun je op beide oren slapen bij ondertekening.

09

Ook nadien blijven we beschikbaar!

Onze service eindigt niet bij de verkoop. We begrijpen dat er na de verkoop nog vragen of zaken kunnen opduiken en daarom bieden we nazorg aan onze klanten. We staan altijd klaar om je te ondersteunen en te adviseren, zelfs nadat de verkoop is afgerond. Of het nu gaat om de overdracht van sleutels en de tellers, het oplossen van eventuele problemen of het verstrekken van aanvullende informatie, het team van Key Immo blijft ook hier bereikbaar.

Ook voor de zoektocht naar een nieuwe eigendom of het verhuren van een eigendom, hetzij op jaarbasis of in seizoensverhuur, staan we ter beschikking.

Succesvol verkocht,
samen met Key Immo