fbpx

Ik wil verkopen

Relax, uw dossier is in goede handen

Key Immo is door de jaren heen uitgegroeid tot een vastgoedorganisatie die uitsluitend bestaat uit een team van erkende vastgoedmakelaars met elk een persoonlijke aanpak maar met één gezamenlijk visie namelijk uw specifiek vastgoedproces op een zorgeloze manier te laten verlopen.

Ik wil verkopen

Relax, uw dossier is in goede handen.

Key Immo is door de jaren heen uitgegroeid tot een vastgoedorganisatie die uitsluitend bestaat uit een team van erkende vastgoedmakelaars met elk een persoonlijke aanpak maar met één gezamenlijk visie namelijk uw specifiek vastgoedproces op een zorgeloze manier te laten verlopen.

Keypoints

 • Uw erkende makelaar met kennis van zaken in zijn/haar domein en regio.

  Als vastgoedprofessional zijn wij actief aan de Oostkust met lokale makelaars die hun regio kennen als hun broekzak. Bovendien beschikken al onze makelaars over een eigen licentie en zelfstandig statuut.
 • De diversiteit van onze vastgoedportefeuille.

  De combinatie van ons groot nieuwbouwaanbod en hoogwaardige panden in herverkoop zorgt voor kruisbestuiving binnen onze portefeuille. Deze kruisbestuiving zorgt voor een dynamisch kopers- en huurdersbestand dat via een nauwe opvolging steeds op punt wordt gehouden.
 • Focus op een duurzame relatie met onze klanten.

  Luisteren naar de wensen van de consument staat centraal in onze werkwijze, dit is van cruciaal belang. Iedere klant heeft zijn eigen noden en wensen. Bovendien blijven wij ook na de transactie beschikbaar voor advies en een goede kop koffie. Wij zijn uw makelaar ook op de lange termijn.
 • Transparante communicatie in de belangrijkste transactie van uw leven.

  Als makelaar is het niet onze taak het verkoopdossier uit uw handen te nemen. In iedere fase van het proces wordt u op de hoogte gehouden, ook wanneer het even niet loopt zoals we willen. Je wordt actief betrokken in het traject.
 • Een professionele werking die je van een hedendaagse makelaar kan verwachten.

  In een steeds veranderend vastgoedlandschap hechten wij als organisatie veel belang aan het up-to-date blijven op vlak van kennis, werking en technologie. Zo maken wij gebruik van een sterk geautomatiseerde software die onze kerntaken vergemakkelijkt en die ervoor zorgt dat we maximaal belang kunnen hechten aan onze klanten.
 • Flexibele werking.

  Een 9-to-5 mentaliteit of een klassieke werkweek zit niet in het DNA van ons bedrijf. Om kort op de bal te spelen in onze dossiers garanderen wij een bereikbaarheid van 7 dagen op 7. Waar nodig maken wij dus ook graag tijd vrij op zaterdag of zondag.

Onze aanpak

Kennismakingsgesprek + voorstelling

Vooraleer we samen in zee gaan, voorzien wij een kennismaking en leggen wij onze manier van werken uit. Een goeie klik is nodig voor een succesvolle samenwerking!

Objectieve waardebepaling

Na een bezoek ter plaatse gaan wij aan het werk voor een correcte waardebepaling van jouw eigendom.

Bepalen verkoopstrategie

De waardepaling hebben we ondertussen, nu is het tijd om samen de verkoopstrategie te bepalen. Wij zetten in op digitale kanalen maar ook op offline kanalen.

Complete dossiervoorbereiding

Voorbereiding is alles! Wij zorgen er dan ook voor dat nog voor jouw eigendom op de markt staat, wij ook alle vereiste documenten ter beschikking hebben.

Commercialisatie van jouw eigendom

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, en juist daarom doen wij beroep op een vastgoedfotograaf. Deze zorgt ervoor dat jouw eigendom opvalt tussen de rest en uit ervaring merken wij een vlottere verkoop.

Geen grondplan meer beschikbaar? Geen nood, ook hiervoor kunnen wij zorgen.

Dossieropvolging

Gedurende de opdracht zorgen wij ervoor dat alle informatie op punt staat. Kandidaat-kopers ontvangen steeds de laatste informatie en we houden jou op de hoogte op geregelde tijdstippen.

Verkopen maar

Na alle voorbereiding is het tijd om jouw eigendom te verkopen. Bezichtigingen worden ingepland, kandidaat-kopers ontvangen alle informatie over het eigendom en we bemiddelen om jouw eigendom aan de juiste prijs te verkopen.

Opstellen van juridisch sluitende overeenkomst

Is er een akkoord? Wij stellen onmiddellijk een juridisch sluitende verkoopovereenkomst op. Gezien wij telkens over alle nodige documenten beschikken, verloopt dit vlot.

Steeds ter beschikking

Belangrijk is dat wij gedurende het ganse traject ter beschikking zijn & blijven! Zijn er vragen of opmerkingen, dan horen wij het graag!

Hopelijk tot snel?

Zorgeloos verkopen?

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.