fbpx

Ontmoet onze equipe

Ons team is gespecialiseerd in de begeleiding van kopers naar hun nieuwe eigendom aan de Kust, met een sterke focus op nieuwbouw. Onze expertise ligt in het persoonlijk begeleiden van kopers, verkopers en projectontwikkelaars gedurende het volledige (ver)koopproces.

Key Immo - Banner

Key Immo in cijfers

Opgericht in
2006
Ondertussen met
4
Reeds verkochte projecten
54
Projecten in portfolio
13

Bij Key Immo vind je vier toegewijde en erkende vastgoedmakelaars: Lodewijk, Els, Stéphanie en Dries. Wij delen dezelfde passie en hebben één gemeenschappelijke visie: een zorgeloze (ver)koopervaring bieden aan onze klanten. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te geven die ze niet snel zullen vergeten, omdat we begrijpen dat een vastgoedtransactie voor velen een zeldzame gebeurtenis is in hun leven.

Onze makelaars zijn actief aan de Oostkust, van Oostende tot en met Knokke, met een vaste uitvalsbasis in Zeebrugge waar we binnenkort intrek nemen in een gloednieuw kantoor. We zijn er trots op dat we geen 9-tot-5-mentaliteit hebben en geen traditionele werkweek volgen. Wij garanderen onze klanten een bereikbaarheid van 7 dagen op 7. Indien nodig zijn we graag beschikbaar op zaterdag en zondag om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Key Immo - Lodewijk

Lodewijk

Lodewijk is afkomstig uit het Gentse en naast Dries ook afkomstig uit het binnenland. In zijn jeugd verhuisden zijn ouders naar Wenduine en ondertussen woont Lodewijk al jaren in Blankenberge samen met zijn kinderen en vrouw, Nathalie.

Door jaren te werken voor een ontwikkelaar aan de Kust bouwde Lodewijk een heus netwerk op van architecten, aannemers, ontwikkelaars en diverse vastgoedprofessionals. Begin jaren 2000 startte Lodewijk Key Immo met een sterke focus op nieuwbouw aan de Kust, iets wat tot op vandaag nog steeds de rode draad is binnen de organisatie. Ben je grondeigenaar of ontwikkelaar? Lodewijk staat klaar om met je te sparren!

Key Immo - Dries

Dries

Dries is één van de twee ‘aangespoelden’ in het bedrijf. Zijn oorsprong ligt in het binnenland, meer bepaald in de regio rond Leuven. Zijn eerste liefde, Lisa, en tweede liefde, Wenduine, hebben hem naar zee doen verhuizen. Ondertussen is Dries een getrouwde man en samen met Lisa hebben ze een prachtig zoontje, Henri, en een Labradoodle, Swa.

Van kinds af aan heeft Dries al een grote passie voor alles wat met nieuwbouw te maken heeft. De afgelopen jaren heeft Dries zich verdiept in de niche van de nieuwbouw en met succes. Zijn achtergrond als erkend makelaar en zijn passie voor nieuwbouw maken hem de projectmakelaar bij uitstek. Nieuwbouwprojecten onder zijn vleugels nemen en kopers matchen met het juiste project, is het liefste wat hij doet! Samenwerken met Dries? Bel of stuur hem een bericht!

Key Immo - Els

Els

Opgegroeid in Wenduine en woonachtig in De Haan en juist daarom is dit het speelterrein van Els. Grootgebracht tussen de architectuurplannen waardoor ze van jongs af aan de passie voor vastgoed en nieuwbouw heeft meegekregen. Els en haar man bouwden zelf hun huis in De Haan en wonen er nu samen met hun 2 dochtertjes.

Met reeds heel wat ervaring in internationale marketing in een multinational als in de vastgoedwereld weet Els de kennis die ze heeft opgedaan door te geven aan (ver)kopers en investeerders.

Haar passie voor vastgoed en diepgaande kennis van de lokale markt heeft haar in staat gesteld om succesvolle transacties te realiseren en positieve resultaten te behalen. De aankoop of verkoop van vastgoed is een belangrijke beslissing is, zowel op financieel als emotioneel vlak. Daarom streeft ze ernaar om elke klant individueel te begeleiden en te adviseren gedurende het gehele proces, vanaf het eerste contact tot aan het ondertekenen van de authentieke akte en zelf erna!

Ben je op zoek naar een vastgoedmakelaar in De Haan en omstreken, neem gerust even contact op voor een vrijblijvend gesprek en laat Els je bijstaan bij het realiseren van jouw vastgoeddromen!

Key Immo - Stéphanie

Stéphanie

Geboren en getogen in Zeebrugge, Stéphanie is een rasechte Zeebrugse! Onze eeuwig goedlachse collega woont vandaag ook nog steeds in Zeebrugge, namelijk in het prachtige nieuwbouwproject The Nautic. Ze woont er samen met haar hondje Camille, die je af en toe ook kan spotten op kantoor! Wist je trouwens dat haar ouders een kleine supermarkt uitbaten in Zeebrugge?

Naast haar opleiding als vastgoedmakelaar aan de Hogeschool van Gent deed Stéphanie reeds een aantal ervaringen op in het vastgoed, zo werkte ze voor een vastgoedkantoor in Knokke en voor een groot syndicuskantoor. Op beide plaatsen vond ze niet echt haar draai en koos ze opnieuw voor de heimat, Zeebrugge! Stéphanie is de perfecte toevoeging binnen de Key Immo familie. Met haar enthousiasme en no-nonsense aanpak weet ze kopers en verkopers op de perfecte manier te begeleiden. Wil je verkopen in Zeebrugge of Blankenberge of ben je op zoek in deze regio? Neem even contact op en ze zal je met plezier verder helpen!

Thuis aan de Oostkust

Reeds meer dan 20 jaar helpt Key Immo mensen aan een nieuwe woonst aan de Oostkust. Ontdek de verschillende regio’s waar wij actief zijn.

Gezocht en gevonden,
samen met Key Immo

Wij tonen de weg

Locatie, budget, toegankelijheid … De zoektocht naar een nieuwe woonst aan de Kust loopt niet altijd van een leien dakje. Net daar geven we bij Key Immo een duwtje in de rug. Door ons uitgebreid en onafhankelijk portfolio begeleidt ons team je in de zoektocht, tot we jouw droomwoning vinden.