fbpx

Ontdek onze regio’s

Meer en meer merken we dat de aankoop van een eigendom aan de Kust niet vertrekt bij één bepaalde regio. Mensen zoeken naar de ideale woning en dit gaat vaak over de verschillende regio’s heen. Benieuwd naar wat er te beleven valt in onze regio’s? Ontdek het hieronder!

Oostende

Dé stad aan zee

Oostende is de enige en echte kuststad langs onze Belgische Kust. Met een perfecte verbinding naar het binnenland bruist De Koningin der Badsteden van het leven. De stad is volop in ontwikkeling met nieuwe wijken.

Blankenberge

Dé Belgische familiebadplaats

Blankenberge is een sfeervolle kuststad die het hele jaar door bruist van het leven. Blankenberge heeft alle voorzieningen om duurzaam te wonen. Geniet van vrijetijdsactiviteiten zoals wandelen langs de promenade, geniet culinair of neem deel aan een van de talrijke culturele evenementen. Ervaar de Noordzeekust in Blankenberge.

De Haan

De mooiste kustgemeente van het land

Laat je verrassen door de idyllische omgeving van De Haan, waar het charmante erfgoed van weleer naadloos samensmelt met een ontspannen kustleven. Geniet van de serene strandwandelingen, verken de weelderige natuurlijke omgeving en ervaar de lokale specialiteiten.

Zeebrugge

Upcoming kustplaats met een ferme karakterkop

Zeebrugge ligt aan het Boudewijnkanaal en is zo verbonden met het prachtige Brugge. Het is een vooruitstrevende haven- en badplaats: zowel gekend als een wereldhaven als een gezellige badplaats. Zeebrugge staat bekend als de ‘hoofdstad van de vis’.

Wenduine

De Prinses der Badsteden

‘De Prinses der Badsteden’ wordt Wenduine ook wel eens genoemd. Ze heeft haar naam alvast niet gestolen. Met zijn brede zandstranden en vele duinen is Wenduine een populaire bestemming voor families. Wenduine biedt een charmante mix van historische architectuur en moderne voorzieningen. Het leeft in Wenduine, met gezellige restaurants, cafés en winkels, die bijdragen aan de ontspannen en gezellige kustsfeer.

Ontdek de nieuwste panden

Kickstart jouw zoektocht

Locatie, budget, toegankelijheid … De zoektocht naar een nieuwe woonst aan de Kust loopt niet altijd van een leien dakje. Net daar geven we bij Key Immo een duwtje in de rug. Door ons uitgebreid en onafhankelijk portfolio begeleidt ons team je in de zoektocht, tot we jouw droomwoning vinden.