fbpx

Exclusieve penthouse met fenomenaal uitzicht

Zeebrugge

Appartement

De onwaarschijnlijke ruimte en afwerking van deze nieuw gebouwde penthouse zal u niet onverschillig laten. Deze penthouse is gelegen in de nieuwbouwresidentie 'A Bon Port' aan de jachthaven, beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 180m2 en een terras van maar liefst 120m2.

We komen binnen via de private inkomhal of lift die uitkomt in het appartement. Wat meteen opvalt bij binnenkomst in het appartement is de prachtige afwerking. Bovendien beantwoordt het pand aan de laatste nieuwe energienormen, zo wordt er bijvoorbeeld verwarmd met vloerverwarming via een warmtepomp. Een van de troeven van de penthouse is de grote leefruimte met open keuken en aansluitende berging. Eye-catcher vanuit de leefruimte is natuurlijk het prachtige uitzicht over de jachthaven. Mensen die graag buiten leven vinden hier absoluut hun gading want de penthouse beschikt over een immens terras waar je quasi de ganse dag van de zon kan genieten. Daarnaast zijn er nog drie ruime slaapkamers aanwezig en twee badkamers. In de ondergrond hebben we nog eens de beschikking over vier afzonderlijke staanplaatsen met laadpaal dewelke volledig privé gelegen zijn en afsluitbaar met een automatische poort.

Ben jij op zoek naar een exclusieve penthouse in Zeebrugge? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) voor meer info.

€ 1995000

Bewoonbare oppervlakte:
180m²
Elektriciteitskeuring:
conform

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.