fbpx

Maple Leaf aan het Manitobaplein in Blankenberge

Blankenberge

Appartement

De residentie 'Maple Leaf' ligt pal in het centrum van Blankenberge rechtover het charmante Manitobaplein. Een betere locatie voor uw woon, verblijfs- of investeringsappartement is er niet. Alle belangrijke plaatsen van Blankenberge zijn op wandelafstand bereikbaar; de markt, zeedijk, het strand, de Kerkstraat, de jachthaven, het treinstation enz...

Dit nieuwbouwproject omvat een 25-tal autostaanplaatsen/boxen, een handelsgelijkvloers en acht luxueuze appartementen met keuze uit een tweeslaapkamerappartement of een drieslaapkamerappartement. Ieder appartement wordt voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledig uitgeruste keuken en badkamers. Daarnaast beschikt ieder appartement over een minimale bewoonbare oppervlakte van +- 90m2 wat ideaal is als tweede verblijf, investering of permanente bewoning.

Ben jij op zoek naar een modern nieuwbouwproject op een toplocatie aan onze Belgische Kust? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 - lodewijk@keyimmo.be) voor meer informatie.

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
114m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.