fbpx

Admiral Keyes aan de strandwijk van Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak tussen 14u en 17u met één van onze makelaars tijdens NIEUWBOUWZONDAG van 23 april. Maak je afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Meet Admiral Keyes, het nieuwste project aan de strandwijk van Zeebrugge. De unieke locatie, prachtige architectuur en stijlvolle afwerking maken van dit project een exclusief verhaal. De appartementen genieten allemaal van een zuid-west oriëntatie met zicht op strand en zee.

Het nieuwbouwproject omvat 10 appartementen waarvan een gelijkvloers appartement van 110m2 bewoonbare oppervlakte met een tuin van 135m2. De overige appartementen liggen telkens op de verdiepen en beschikken over een bewoonbare oppervlakte van 80m2-90m2. Deze beschikken over een leefruimte met open keuken, terras aan de voorzijde met zicht op zee, een gastentoilet, één of twee badkamers, een berging en twee slaapkamers met terras aan de achterzijde. Alle appartementen worden door u stijlvol afgewerkt in samenspraak met de interieurarchitecte. Bij de aankoop van een appartement is er een mogelijkheid om een parking of garagebox aan te kopen. Een kelderberging zit steeds mee in de aankoop van een appartement.

Reserveer nu uw uniek appartement op één van de meest iconische plaatsen aan De Kust! Voor meer informatie contacteer Dries (0475 57 40 19 – dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 – lodewijk@keyimmo.be).

Prijs op aanvraag

Op zoek naar een nieuwbouw?

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.