fbpx

Baelskaai 26 op de Oosteroever in Oostende

Oostende

Appartement

In de nieuwe hippe stadswijk ‘Oosteroever’ stellen wij u graag de residentie ‘Baelskaai 26’ voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Het nieuwbouwproject omvat 29 appartementen, 2 handelspanden en wordt opgetrokken in een duurzame baksteen die volledig geïntegreerd is in zijn omgeving. In deze residentie worden er één-, twee- en drieslaapkamerappartementen aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 74m2 tot 185m2 en met zeer ruime terrassen die variëren van 11m2 tot 55m2.

In dit project bieden wij appartementen met frontaal zicht op het visserijdok en zijdelings zeezicht, zicht op de skyline van Oostende of op het Central Park@Sea. Dit park van 1,2 hectare is een groene oase die rust en ontspanning garandeert, daarnaast fungeert ze als tegengewicht voor de stoere Baelskaai. Bovendien wordt ieder appartement voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling en afwerking.

De prijzen voor een éénslaapkamerappartement starten aan €350.000,- excl. kosten, voor een tweeslaapkamerappartement aan €445.000,- excl. kosten en voor een drieslaapkamerappartement aan €950.000,- excl. kosten. Op zoek naar nieuwbouw vastgoed in Oostende? Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer Els (els@keyimmo.be – 0468 13 77 64) of Dries (dries@keyimmo.be – 0475 57 40 19) voor meer informatie.

Prijs op aanvraag

Bewoonbare oppervlakte:
122m²

Stedenbouw

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
ja
Stedenbouwkundige inlichtingen:
nee
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.