fbpx

Luxueuze woningen in het centrum van Westkapelle

Westkapelle

Woning

In het centrum van Westkapelle bieden wij u deze twee nieuwbouwwoningen aan. Deze maken deel uit van het project 'Magna Frisia' die naast deze woningen ook een resem appartementen telt. Op deze rustige doch erg praktische locatie liggen vele faciliteiten op wandelafstand.

Beide woningen beschikken op het gelijkvloers over een garage (met voorliggend twee staanplaatsen), een bijkeuken, ruime inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte met open keuken en een aangelegde tuin met terras. Op het eerste verdiep treffen we drie ruime slaapkamers waarvan één met een en-suite badkamer en dressing. Daarnaast is er ook nog een afzonderlijk toilet en een douchekamer aanwezig op dit verdiep. De afwerking is van een hoog niveau en de bouwheer voorziet een binnenhuisontwerpster waar u ten allen tijde beroep op kunt doen om uw woning naar eigen gevoel in te richten.

De locatie, tijdloze - en hoogwaardige architectuur zijn een directe meerwaarde voor de woningen als investering, tweede verblijf of permanente woning. Bovendien worden deze woningen achterliggend gebouwd waardoor ze erg rustig liggen en waardoor de privacy gegarandeerd wordt.

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in de regio van Knokke? Contacteer Lodewijk (0475 24 59 79 - lodewijk@keyimmo.be) voor meer informatie.

€ 695000

Totale oppervlakte:
399m²
Bewoonbare oppervlakte:
200m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
ja
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.