fbpx

Parkview op de Oosteroever in Oostende

Oostende

Appartement

In de nieuwe hippe stadswijk 'Oosteroever' stellen wij u graag de residentie 'Parkview' voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Het nieuwbouwproject omvat 29 appartementen en wordt opgetrokken in een tijdloze architectuur die volledig geïntegreerd is in zijn omgeving. In deze residentie worden er één- of tweeslaapkamerappartementen aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 67m2 tot 121m2. Typerend voor dit project is dat alle appartementen frontaal zicht hebben op het Central Park@Sea met ruime terrassen die variëren van 9m2 tot 86m2. Dit park van 1,2 hectare is een groene oase die rust en ontspanning garandeert. Daarnaast fungeert ze als tegengewicht voor de stoere Baelskaai. Bovendien wordt ieder appartement voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling en afwerking.

De prijzen voor een éénslaapkamerappartement starten aan €215.000,- excl. kosten en voor een tweeslaapkamerappartement aan €375.000,- excl. kosten. Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer Els (els@keyimmo.be - 0468 13 77 64) of Dries (dries@keyimmo.be - 0475 57 40 19) voor meer informatie.

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
117m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.