fbpx

A Bon Port aan de jachthaven in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Dit nieuwbouwproject genaamd A Bon Port is gelegen aan de Werfkaai van Zeebrugge. De jachthaven ligt voor het project waardoor heel wat appartementen genieten van een prachtig uitzicht. De residentie omvat 13 appartementen die allen een frontaal - of zijdelings uitzicht bieden over de jachthaven.

In dit project heeft u de keuze uit 3 tweeslaapkamertypes en 10 éénslaapkamertypes. Alle appartementen zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking en hebben allen ruime terrassen met zicht op de jachthaven (frontaal of zijdelings). Daarnaast wordt er voldaan aan de laatste nieuwe energienormen met o.a. vloerverwarming op basis van een warmtepomp en ventilatiesysteem type D. De appartementen zijn allemaal zeer ruim. De éénslaapkamertypes hebben een bewoonbare oppervlakte van 75m2 tot 104m2 en de tweeslaapkamertypes hebben een bewoonbare oppervlakte van 104m2. Het project zal worden opgeleverd op het einde van april 2022 en alle appartementen vallen volledig onder het BTW-stelsel (6% of 21%).

Ben jij op zoek naar nieuw woonappartement of opbrengsteigendom aan de jachthaven van Zeebrugge? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 - lodewijk@keyimmo.be) voor meer info.

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
76m²

Stedenbouw

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
ja
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.