fbpx

A Bon Port aan de jachthaven in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Dit nieuwbouwproject genaamd A Bon Port is gelegen aan de Werfkaai van Zeebrugge. De jachthaven ligt voor het project waardoor heel wat appartementen genieten van een prachtig uitzicht. De residentie omvat 13 appartementen die allen een frontaal – of zijdelings uitzicht bieden over de jachthaven.

Op heden resten er nog drie type appartementen waarvan twee op het gelijkvloers met één of twee slaapkamers en een type op het eerste verdiep met één slaapkamer. Alle resterende types hebben een bewoonbare oppervlakte van + 100m2 en zijn reeds afgewerkt waardoor men onmiddellijk kan beschikken over het appartement. Alle appartementen zijn voorzien van een tijdloze afwerking en hebben allen ruime terrassen met zicht op de jachthaven (frontaal of zijdelings). Daarnaast wordt er voldaan aan de laatste nieuwe energienormen met o.a. vloerverwarming op basis van een warmtepomp en ventilatiesysteem type D. Alle appartementen vallen volledig onder het BTW-stelsel (6% of 21%).

Ben jij op zoek naar nieuw woonappartement of opbrengsteigendom aan de jachthaven van Zeebrugge? Contacteer Stéphanie (0472 77 86 60 - stephanie@keyimmo.be) voor meer info.

Prijs op aanvraag

Op zoek naar een nieuwbouw?

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.