fbpx

Afgewerkt tweeslaapkamerappartement in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak tussen 10u en 17u met één van onze makelaars tijdens NIEUWBOUWZONDAG van 23 april. Maak je afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Deze residentie met de verwijzing naar de vissersboten te Zeebrugge, genaamd Z40 heeft slechts een 11 tal appartementen die allen uitkijken over de inkom van de jachthaven van Zeebrugge.

De locatie van deze residentie in uiterst gunstig waarbij elk appartement een zuid - west oriëntatie geniet met open uitzichten vanaf de 3e verdieping over de bruisende haven. In deze residentie heeft u de keuze uit twee tweeslaapkamertypes van om en bij de 85m2 + terrassen aan de voor- en de achterzijde. Elk appartement is doordacht ontwikkeld en beschikt naast de twee ruime slaapkamers met terras over een douche- en/of badkamer. Daarnaast beschikken de appartementen over een erg ruime leefruimte met open keuken en berging. Door de mooie gevelbreedte heeft u naast de zon inval veel licht gedurende alle seizoenen. Het terras wordt afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken en leefruimte altijd open uitzichten heeft. De oplevering van deze appartementen is voorzien ten laatste in oktober '22.

Mocht u verdere interesse hebben in dit mooie en unieke project met een hoogwaardige afwerking, gelieve contact op te nemen met Dries (0475574019 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475245979 - lodewijk@keyimmo.be).

€ 339500

Bewoonbare oppervlakte:
87m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.