fbpx

Arcade op de Oosteroever in Oostende

Oostende

Appartement

In de nieuwe hippe stadswijk ‘Oosteroever’ stellen wij u graag de residentie ‘Arcade voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Het nieuwbouwproject omvat 34 appartementen, 2 handelspanden en wordt opgetrokken in een urban architectuur die volledig geïntegreerd is in zijn omgeving. In deze residentie worden er één-, twee- en drieslaapkamerappartementen aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 62m2 tot 197m2 en met zeer ruime terrassen die variëren van 8m2 tot 91m2.

In dit project bieden wij appartement met havenzicht of zicht op het Central Park@Sea. Dit park van 1,2 hectare is een groene oase die rust en ontspanning garandeert, daarnaast fungeert ze als tegengewicht voor de stoere Baelskaai. Bovendien wordt ieder appartement voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling en afwerking.

De prijzen voor een éénslaapkamerappartement starten aan €265.000,- excl. kosten, voor een tweeslaapkamerappartement aan €295.000,- excl. kosten en voor een drieslaapkamerappartement aan €550.000,- excl. kosten. Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer Els (els@keyimmo.be – 0468 13 77 64) of Dries (dries@keyimmo.be – 0475 57 40 19) voor meer informatie.

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
121m²

Stedenbouw

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
ja
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
ja
Beschermd erfgoed:
ja
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.