fbpx

villa-appartementen in het centrum van De Haan

De Haan

Appartement

Deze charmante villa-appartementen zijn gelegen op zeer gunstige ligging, pal in het centrum van De Haan, vlakbij de winkels, openbaar vervoer en op slechts 900m van het strand!

Het nieuwbouwproject omvat 6 appartementen met elk een ondergrondse parkeerplaats. In deze residentie worden appartementen met verschillende oppervlaktes en indeling aangeboden, van één- tot vier-slaapkamerappartementen en met een bewoonbare oppervlakte van 73m2 tot 139m2.

Zeer typerend voor het project is de belle-époque stijl. De appartementen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste Diapal keuken en mooi afgewerkte badkamer. Gezien deze appartementen op plan/ in aanbouw verkocht worden, zijn deze nog (deels) aanpasbaar qua indeling & afwerking. Oplevering is voorzien eind 2022.

Bij de aankoop van een appartement dient er een ondergrondse parkeerplaats aangekocht te worden, de prijs bedraagt 35 000 euro exclusief kosten.

Op zoek naar een nieuwbouwappartement op toplocatie in het centrum van De Haan? Contacteer Els voor meer info of een werfbezoek op 0468 13 77 64 of via els@keyimmo.be

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
80m²

Stedenbouw

Bouwvergunning:
nee
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
nee
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.