fbpx

energiezuinige appartementen in het centrum van De Haan

De Haan

Appartement

Deze charmante villa-appartementen zijn gelegen op zeer gunstige ligging, pal in het centrum van De Haan, vlakbij de winkels, openbaar vervoer en op slechts 900m van het strand!

Het nieuwbouwproject omvat 6 appartementen met elk een ondergrondse parkeerplaats. In deze residentie worden appartementen met verschillende oppervlaktes en indeling aangeboden, van één- tot drieslaapkamerappartementen en met een bewoonbare oppervlakte van 73m2 tot 139m2.

Zeer typerend voor het project is de belle-époque bouwstijl. De appartementen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking met vloerverwarming, volledige uitgeruste Diapal keuken en mooi afgewerkte badkamer(s). De bouwheer voorziet ook zonnepanelen per appartement waardoor het E-peil zeer gunstig wordt. De appartementen worden verder ingedeeld en afgewerkt, oplevering is voorzien voor de zomer 2023.

Bij de aankoop van een appartement dient er een ondergrondse parkeerplaats aangekocht te worden, de prijs bedraagt 35 000 euro exclusief kosten.

Op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement op toplocatie in het centrum van De Haan? Contacteer Els voor meer info of een werfbezoek op 0468 13 77 64 of via els@keyimmo.be

Prijs op aanvraag

Op zoek naar een nieuwbouw?

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.