fbpx

The Nautic Z44 aan de jachthaven in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Deze nieuwbouwresidentie, met verwijzing naar de vissersboten te Zeebrugge, genaamd Z44 beschikt over 21 appartementen die allen uitkijken over de jachthaven van Zeebrugge. De hoekligging van dit project maakt de residentie net dat tikkeltje exclusiever.

De locatie van deze residentie in uiterst gunstig, waarbij elk appartement de beschikking heeft over mooie terrassen met open uitzichten over de bruisende haven. In dit project heeft u de keuze uit 13 drieslaapkamerstypes, 6 tweeslaapkamertypes, een penthouse met twee slaapkamers en een penthouse met drie slaapkamers. Elk appartement is zeer doordacht ontwikkeld en beschikt over een zeer mooie afwerking. Dankzij de mooie gevelbreedtes van het gebouw hebben alle appartementen prachtige leefruimtes met veel lichtinval en grote terrassen. Deze terrassen worden afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken/living of eetplaats altijd open uitzichten heeft.

Mocht u verdere interesse hebben in dit mooie en unieke project met een hoogwaardige afwerking, gelieve contact op te nemen met Dries (0475574019 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475245979 - lodewijk@keyimmo.be).

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
90m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.