fbpx

The Nautic Z38 aan de jachthaven in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Deze nieuwbouwresidentie, met verwijzing naar de vissersboten te Zeebrugge, genaamd Z38 heeft slechts een 5 tal appartementen die allen uitkijken over de inkom van de jachthaven van Zeebrugge.

Het gebouw wordt opgetrokken in een zeer moderne en tijdloze architectuur die volledig matcht in de omgeving. Daarnaast wordt het appartement voorzien van een duurzame en luxueuze afwerking. In het appartement zelf treffen we een inkomhal, twee gastentoiletten, een grote leefruimte met open keuken, twee binnenbergingen, twee buitenbergingen, een groot terras met frontaal zicht op de jachthaven, drie slaapkamers waarvan twee met een eigen badkamer en tot slot één afzonderlijke douchekamer.

Bij de aankoop van het appartement is er een mogelijkheid om een extra berging, autostaanplaats of garagebox aan te kopen.

Mocht u verdere interesse hebben in dit mooie en unieke project met een hoogwaardige afwerking, gelieve contact op te nemen met Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 - lodewijk@keyimmo.be).

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
133m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.