fbpx

The Nautic Z42 aan de jachthaven in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Deze nieuwbouwresidentie, met verwijzing naar de vissersboten te Zeebrugge, genaamd Z42 beschikt over 14 appartementen die allen uitkijken over de jachthaven van Zeebrugge. Elk appartement kijkt rechtstreeks naar de inkom van de jachthaven waar u alle jachten ziet binnen en buiten varen.

In dit project heeft u de keuze uit 1 éénslaapkamer-type, 12 tweeslaapkamer-types en 1 drieslaapkamer-type. De gelijkvloerse appartementen worden bovendien één meter boven de grond opgetrokken wat resulteert in een open uitzicht over de haven en veel minder inkijk dan een klassiek gelijkvloers appartement. Alle tweeslaapkamer-types hebben minimaal 80m2 bewoonbare oppervlakte waarvan enkele niet alleen een terras hebben aan de voorzijde maar ook aan de achterzijde. Elk appartement is zeer doordacht ontwikkeld en beschikt over een zeer mooie afwerking. Dankzij de mooie gevelbreedtes van het gebouw hebben alle appartementen prachtige leefruimtes met veel lichtinval en grote terrassen. Deze terrassen worden afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken/living of eetplaats altijd open uitzichten heeft.

Mocht u verdere interesse hebben in dit mooie en unieke project met een hoogwaardige afwerking, gelieve contact op te nemen met Dries (0475574019 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475245979 - lodewijk@keyimmo.be).

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
81m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.