fbpx

The Nautic Z46 aan de jachthaven van Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak tussen 10u en 17u met één van onze makelaars tijdens NIEUWBOUWZONDAG van 23 april. Maak je afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Deze nieuwbouwresidentie, met verwijzing naar de vissersboten te Zeebrugge, genaamd Z46 beschikt over 19 appartementen die allen uitkijken over de jachthaven van Zeebrugge. Bovendien beschikken quasi alle appartementen over een prachtig terras aan de achterzijde met zicht op het park. De combinatie van het water met de groene omgeving maakt van het project een uniek gegeven aan onze Kust.

De locatie van deze residentie in uiterst gunstig, waarbij elk appartement de beschikking heeft over mooie terrassen met uitzichten over de bruisende haven. In dit project heeft u de keuze uit één drieslaapkamerstype op het gelijkvloers, 11 tweeslaapkamertypes, 5 éénslaapkamertypes, een penthouse met drie slaapkamers en een penthouse met één slaapkamer. Elk appartement is zeer doordacht ontwikkeld en beschikt over een zeer mooie afwerking. Dankzij de mooie gevelbreedtes van het gebouw hebben alle appartementen prachtige leefruimtes met veel lichtinval en grote terrassen. Deze terrassen worden afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken/living of eetplaats altijd mooie uitzichten heeft.

Mocht u verdere interesse hebben in dit mooie en unieke project met een hoogwaardige afwerking, gelieve contact op te nemen met Dries (0475574019 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475245979 - lodewijk@keyimmo.be).

Prijs op aanvraag

Op zoek naar een nieuwbouw?

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.