fbpx

Uniek handelspand met woonst op de Oosteroever

Oostende

Commercieel

In de nieuwe hippe stadswijk 'Oosteroever' stellen wij u graag de residentie 'Parkview' voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Op deze toplocatie bieden wij u een handelspand aan met woonunit, een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Het handelspand (92m2) leent zicht perfect voor een vrij beroep of kantoorruimte. Zowel het appartement als de zaak worden volledig afgewerkt. Daarnaast is er een appartement aan gekoppeld met een bewoonbare oppervlakte van 113m2. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, twee badkamers, een ruime leefruimte met open keuken en toegang tot de private tuin die in het verlengde ligt van het Central Park@Sea.

Ben je op zoek naar een uniek handelspand met woonst? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) of Els (els@keyimmo.be - 0468 13 77 64) voor meer info.

Verkocht

Totale oppervlakte:
1219m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.