fbpx

Hoogstaand duplexappartement in het centrum van De Haan

De Haan

Appartement

Dit energiezuinig duplexappartement is gelegen op zeer gunstige ligging, pal in het centrum van De Haan, vlakbij de winkels, openbaar vervoer en op slechts 900m van het strand!

Deze nieuwbouwresidentie "Uilenspiegel" omvat 6 appartementen met elk een ondergrondse parkeerplaats. Dit drieslaapkamerappartement (duplex) met 3 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen op de tweede en derde verdieping van de residentie en geniet van een zuidwest oriëntatie.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, 2 ruime slaapkamers, badkamer (inloopdouche en lavabo), lichtrijke woonkamer met open keuken. Vanuit de nachthal bereik je de zolderverdieping waar de bouwheer nog een extra slaapkamer & badkamer (ligbad, lavabo en toilet) en technische ruimte voorziet.

Het appartement wordt afgewerkt met vloerverwarming, blokkaderdeuren, zonnepanelen per appartement, afgewerkte badkamer, parket over het volledige appartement met uitzondering van de badkamer, keuken en het toilet. Gelet op de fase waarin het project zich bevindt werd er reeds een prachtige keuken gekozen voorzien van alle luxe en comfort. Oplevering is voorzien voor de zomer 2023.

Bij de aankoop van een appartement dient er een ondergrondse parkeerplaats aangekocht te worden, de prijs bedraagt 35 000 euro exclusief kosten.

Op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement op toplocatie in het centrum van De Haan? Contacteer Dries voor meer info of een plaatsbezoek op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

€ 485000

Bewoonbare oppervlakte:
139m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
nee
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.