fbpx

Luxe appartement met drie slaapkamers en fenomenaal uitzicht

Wenduine

Appartement

Aan de kustlijn van Wenduine treffen we dit op en top gerenoveerde drieslaapkamerappartement aan. Het appartement bevindt zich in de residentie 'Carlton' en is zeer centraal gelegen. Alle faciliteiten zijn op wandelafstand te bereiken en van op het negende verdiep genieten we van prachtige panoramische zichten met o.a. zicht op de kustlijn naar Oostende. Door de zuidwest oriëntatie kunnen we genieten van deze uitzichten in een stralende zon.

Bij de renovatie werden noch kosten noch moeite gespaard. Zo werd het appartement structureel gerenoveerd met o.a. een goedgekeurde elektriciteitsinstallatie en een gunstige EPC-score. Het appartement beschikt over een luxueus geëquipeerde keuken, een lichtrijke leefruimte, drie slaapkamers waarvan één met en-suite badkamer, twee gastentoiletten, twee bergingen in het appartement en nog een extra douchekamer. Tevens hebben we zowel vanaf de leefruimte als vanaf de slaapkamers toegang tot het terras. Tot slot is er ook nog een private berging aanwezig in het gebouw.

Ben jij op zoek naar een ruim en exclusief appartement in Wenduine? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) voor meer info.

€ 635000

Bewoonbare oppervlakte:
110m²
Kadastraal Inkomen:
€ 1234
EPC Categorie:
B
EPC Waarde:
200 kWh/m²
Elektriciteitskeuring:
conform

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
nee
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.