fbpx

Exclusieve woontoren in nieuwe stadswijk ‘Oosteroever’ te Oostende

Oostende

Appartement

Central Park Tower, de nieuwe landmark in Oostende is gelegen in de hippe stadswijk Oosteroever. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten. Ook op de projectsite zelf zijn er reeds heel wat mogelijkheden om te ontspannen met o.a enkele restaurants, (eet)boetieks, interieurzaken, de jachthaven, Fort Napoleon en het strand die allen op wandelafstand liggen.

Het project omvat 103 appartementen verspreidt over 22 verdiepingen en wordt gekenmerkt door zijn prestigieuze architectuur, ruime appartementen en grote terrassen. Het gebouw wordt zeer modern en strak opgetrokken waardoor het een tijdloos karakter krijgt. In deze residentie heeft u de keuze uit één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met zeer grote terrassen (gaande van 18m2 tot 170m2 ), panoramische zichten and last but not least ... een zwembad met lounge en fitness op de gelijkvloerse verdieping. Ieder appartement wordt voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen staan in een open compositie rond het grote binnenpark - Central Park @Sea - een groene oase van 1,2 hectare die rust en ontspanning garandeert en een tegengewicht biedt voor de stoere Baelskaai.

Dit prachtige appartement heeft de volgende indeling: de inkomhal geeft u toegang tot de eerste ruime slaapkamer, badkamer (voorzien van een wastafel & ligbad), afzonderlijk toilet en lichtrijke leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot een sas met de berging en de tweede slaapkamer met een doorlopende badkamer (voorzien van een douche & wastafel). Zowel de slaapkamers, leefruimte en keuken geven uit op het uitzonderlijk terras. Bij de aankoop van het appartement is een gemeenschappelijke fietsenstalling voorzien. Bijkomend kan u steeds een garagebox, autostaanplaats of berging aankopen.

Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer Els (els@keyimmo.be - 0468 13 77 64) of Dries (dries@keyimmo.be - 0475 57 40 19) voor meer informatie.

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
91m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.