fbpx

Baelskaai 26

45% verkocht
6% BTW mogelijk!
Hendrik Baelskaai 26, 8400 Oostende

45% verkocht

Baelskaai 26 op de Oosteroever in Oostende

Units
29
Bewoonbare oppervlakte
100 - 185 m²
Slaapkamers
2 - 3
Vanaf
€ 445.000

Baelskaai 26 op de Oosteroever in Oostende

Kom het project Baelskaai 26 ontdekken tijdens de Oosteroever Days van 18/05 en 19/05 van 10u tot 18u. We bekijken samen de locatie, de plannen en gaan dieper in op jouw woonwensen. Maak je afspraak via hello@keyimmo.be of 050 70 81 74

In de nieuwe hippe stadswijk ‘Oosteroever’ stellen wij u graag de residentie ‘Baelskaai 26’ voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Door de gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten.

Het nieuwbouwproject omvat 29 appartementen, 2 handelspanden en wordt opgetrokken in een duurzame baksteen die volledig geïntegreerd is in zijn omgeving. In deze residentie worden er één-, twee- en drieslaapkamerappartementen aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 74m2 tot 185m2 en met zeer ruime terrassen die variëren van 11m2 tot 55m2.

In dit project bieden wij appartementen met frontaal zicht op het visserijdok en zijdelings zeezicht, zicht op de skyline van Oostende of op het Central Park@Sea. Bovendien wordt ieder appartement voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling en afwerking.

Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer ons voor een afspraak of meer informatie op 050 70 81 74 of op hello@keyimmo.be.

Uniek aan dit pand

Dit pand ligt aan een jachthaven

Dit pand heeft zicht op zee

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Dit pand heeft zicht op een park

Over de regio

Oostende is de enige en echte kuststad langs onze Belgische Kust. Met een perfecte verbinding naar het binnenland bruist De Koningin der Badsteden van het leven. De stad is volop in ontwikkeling met nieuwe wijken.

Ontdek Oostende
Oostende
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.