Arcade

60% verkocht
6% BTW mogelijk!
Fortstraat 9, 8400 Oostende

60% verkocht

Arcade op de Oosteroever in Oostende

Units
34
Bewoonbare oppervlakte
82 - 198 m²
Slaapkamers
2 - 3
Vanaf
€ 345.000

Arcade op de Oosteroever in Oostende

In de nieuwe hippe stadswijk ‘Oosteroever’ stellen wij u graag de residentie Arcade voor. Gelet op de locatie van de site, de historiek die er aan hangt en het enorme potentieel maakt van dit project een uniek gegeven aan de Belgische Kust. Omwille van deze gunstige locatie ben je in de directe nabijheid van heel wat noodzakelijke faciliteiten.

Het nieuwbouwproject omvat 34 appartementen, 2 handelspanden en wordt opgetrokken in een urban architectuur die volledig geïntegreerd is in zijn omgeving. In deze residentie worden er één-, twee- en drieslaapkamerappartementen aangeboden met een bewoonbare oppervlakte van 62m2 tot 197m2 en met zeer ruime terrassen die variëren van 8m2 tot 91m2.

In dit project bieden wij appartementen met havenzicht of zicht op het Central Park@Sea. Bovendien wordt ieder appartement voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledige uitgeruste keuken en badkamer(s). De appartementen worden verkocht op plan en zijn dus nog aanpasbaar qua indeling en afwerking.

Ontdek het masterplan en de verschillende beschikbare appartementen nu! Contacteer ons voor een afspraak of voor meer informatie op 050 70 81 74 of op hello@keyimmo.be.

Uniek aan dit pand

Dit pand ligt aan een jachthaven

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Dit pand heeft zicht op een park

Vordering van het project

/

Foto

Ruwbouw

Maart 2024
Foto

Ruwbouw

Maart 2024
Foto

Zicht naar jachthaven

Maart 2024
Foto

Zicht naar park

Maart 2024
Foto

Ruwbouw

Maart 2024
Foto

Ruwbouw

Maart 2024
Foto

Ruwbouw

Maart 2024
Foto

Ruwbouw

Maart 2024

Over de regio

Oostende is de enige en echte kuststad langs onze Belgische Kust. Met een perfecte verbinding naar het binnenland bruist De Koningin der Badsteden van het leven. De stad is volop in ontwikkeling met nieuwe wijken.

Ontdek Oostende
Oostende
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.