The Square II

15% verkocht
6% BTW mogelijk!
Van Monsstraat 11, 8370 Blankenberge

15% verkocht

The Square II in het centrum van Blankenberge

Units
9
Bewoonbare oppervlakte
72 - 116 m²
Slaapkamers
1 - 2
Vanaf
€ 279.500

The Square II in het centrum van Blankenberge

In de belle-époquewijk van Blankenberge verrijst binnenkort het nieuwbouwproject The Square. Het project omvat in totaal 33 units opgetrokken volgens de typerende architectuur van Architektenburo uit Knokke. Bovendien wordt het project gekenmerkt door zijn zonnige appartementen waarvan het merendeel met zicht op het Descampsplein.

The Square bestaat uit twee deelprojecten waarvan 24 appartementen gelegen aan het Descampsplein (The Square I) en aansluitend 9 appartementen gelegen aan de Van Monsstraat (The Square II). De type appartementen variëren tussen één en twee slaapkamers.

Alle appartementen worden verwarmd op basis van een warmtepomp gekoppeld aan vloerverwarming. Dit in combinatie met het ventilatiesysteem (type D), de akoestische isolatie en thermische isolatie maken dat de E-peilen maximaal E30 kunnen bedragen.

Alle appartementen worden voorzien van een maximum aan hedendaags comfort met zonnige - en brede terrassen op de verdiepen en private tuinen voor de gelijkvloerse appartementen. Tevens kunnen alle appartementen naar eigen smaak worden ingericht. De bouwheer voorziet mooie budgetten en een interieurarchitect die u bijstaat met advies in het volledige keuzetraject.

Interesse in het project The Square in Blankenberge? Contacteer Dries voor meer info of een afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Uniek aan dit pand

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Dit pand ligt nabij het stadscentrum

Dit pand ligt nabij een station

Vordering van het project

/

Foto

Einde afbraakwerken

April 2024
Foto

Einde afbraakwerken

April 2024

Over de regio

Blankenberge is een sfeervolle kuststad die het hele jaar door bruist van het leven. Blankenberge heeft alle voorzieningen om duurzaam te wonen. Geniet van vrijetijdsactiviteiten zoals wandelen langs de promenade, geniet culinair of neem deel aan een van de talrijke culturele evenementen. Ervaar de Noordzeekust in Blankenberge.

Ontdek Blankenberge
Blankenberge
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.