Maison Duysburgh

25% verkocht
6% BTW mogelijk!
Weststraat 25, 8370 Blankenberge

Maison Duysburgh in het centrum van Blankenberge

Units
39
Bewoonbare oppervlakte
46 - 125 m²
Slaapkamers
1 - 3
Vanaf
€ 164.500

Maison Duysburgh in het centrum van Blankenberge

In het centrum van Blankenberge lanceren we het project, Maison Duysburgh. In totaal verrijzen er 39 appartementen ontworpen door het Blankenbergs architectenteam van GW2. Zeer typerend aan het project is het contrast van de moderne nieuwbouw met het behoud van het breedhuis in art-nouveau-stijl. De projectsite bevindt zich pal tussen de Grote Markt en de Zeedijk van Blankenberge waardoor quasi alle faciliteiten op wandelafstand liggen.

Naast de 39 appartementen zijn er ook een aantal staanplaatsen en boxen beschikbaar in de kelderverdieping. In het aanbod van appartementen wordt een mix voorzien van één, twee of drie slaapkamers met mooie terrassen. Het combineren van meerdere appartementen is hier nog perfect mogelijk. De integratie van het beschermd gebouw in het totale project wordt een heuse eye-catcher voor Blankenberge en bezorgt het gebouw de nodige allure.

Alle appartementen worden verwarmd op basis van een warmtepomp gekoppeld aan vloerverwarming. Dit in combinatie met het ventilatiesysteem (type D), de akoestische isolatie en thermische isolatie maken dat de E-peilen maximaal E30 kunnen bedragen. Naast de gunstige E-peilen voorziet de bouwheer ook mooie budgetten in het lastenboek en een interieurarchitect die u bijstaat met advies in het volledige keuzetraject.

Interesse in het project Maison Duysburgh in Blankenberge? Contacteer Dries voor meer info of een afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Uniek aan dit pand

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Dit pand ligt nabij het stadscentrum

Vordering van het project

/

Foto

Bouwrijp maken van het terrein

Juli 2024
Foto

Bouwrijp maken van het terrein

Juli 2024
Foto

Bouwrijp maken van het terrein

Juli 2024
Foto

Bouwrijp maken van het terrein

Juli 2024
Foto

Bouwrijp maken van het terrein

Juli 2024

Over de regio

Blankenberge is een sfeervolle kuststad die het hele jaar door bruist van het leven. Blankenberge heeft alle voorzieningen om duurzaam te wonen. Geniet van vrijetijdsactiviteiten zoals wandelen langs de promenade, geniet culinair of neem deel aan een van de talrijke culturele evenementen. Ervaar de Noordzeekust in Blankenberge.

Ontdek Blankenberge
Blankenberge
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.