fbpx

Magazijn met bureelruimte & industriegrond vlakbij E17

Anzegem

Commercieel

Op zoek naar een bedrijfsgebouw met loods (25x15m) & bureelruimte met aanpalend een perceel industriegrond (3498 m2) vlakbij de E17? De bureelruimte bevat een grondoppervlakte van 150 m2, de loods werd ingericht voor een dakwerkersbedrijf met werkplaats, kantoorgedeelte, opslagplaats & sanitaire voorzieningen. De achterliggende bouwgrond heeft als bestemming industriegrond (vervuilende industrieën) en is toegankelijk via de noordzijde van de loods. Door de hoge poort is de loods toegankelijk voor bestelwagens. De extra industriegrond biedt tal voor mogelijkheden voor het bouwen van een extra loods/ werkplaats. Ideaal voor uitoefening van een zelfstandig beroep die opslagplaats nodig heeft.

Stedenbouwkundig uittreksel, architectuurplannen, vastgoedinformatie is beschikbaar op aanvraag. Deze prijs is een startprijs, elk voorstel hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de verkopers.

Wens je meer informatie of had je graag een bezoek ingepland? Contacteer Els (0468 13 77 64 – els@keyimmo.be) voor meer info!

€ 695000

Totale oppervlakte:
6261m²
Kadastraal Inkomen:
€ 2352
EPC Categorie:
F
EPC Waarde:
642 kWh/m²

Stedenbouw

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
nee
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.