fbpx

Ruime gezinswoning met mogelijkheden in Wenduine

Wenduine

Woning

Deze woning wordt aangeboden onder een vanafprijs. Deze vanafprijs is louter een uitnodiging om een bod over te maken vanaf de geafficheerde prijs. Elk bod wordt onmiddellijk gecommuniceerd met de eigenaars.

Op een zeer kindvriendelijke - en praktische locatie bieden wij u deze gezinswoning aan in Wenduine. De ruime woonvolumes, locatie en polyvalente achterbouw zijn de troeven bij uitstek. De woning bevindt zich vlakbij een school en een halte van het openbaar vervoer. Daarnaast zijn ook allerlei andere faciliteiten (winkels, restaurants, bakker, slager, cafés, strand,...) te bereiken op wandelafstand.

Op het gelijkvloers van de woning hebben we een inkomhal met toegang tot de grote leefruimte, modern ingerichte keuken en kelder. Achteraan op het gelijkvloers hebben we een badkamer en een berging. Het eerste verdiep telt, net als het tweede verdiep, drie slaapkamers en een afzonderlijk toilet. In totaliteit zijn er dus 6 slaapkamers aanwezig. Achteraan het perceel is er nog een gebouw aanwezig die men kan inrichten naar eigen wens; ideaal als mancave, hobbyruimte, extra leefruimte, slaapkamers, etc... De woning is reeds voorzien van dubbele beglazing en overal zijn rolluiken aanwezig.

Op zoek naar een grote gezinswoning of co-housing project in Wenduine? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) voor meer info.

Verkocht

Totale oppervlakte:
170m²
Bewoonbare oppervlakte:
289m²
Kadastraal Inkomen:
€ 691
EPC Categorie:
E
EPC Waarde:
402 kWh/m²
Elektriciteitskeuring:

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
nee
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
nee
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.