fbpx

Nieuwbouwappartement van 122m2 aan de jachthaven

Zeebrugge

Appartement

Ontdek A Bon Port op Nieuwbouwzondag 23 oktober en maak je afspraak of kom vrijblijvend langs van 10u tot 13u. Afspraak via info@keyimmo.be - 050 70 81 74

Dit nieuwbouwproject genaamd A Bon Port is gelegen aan de Werfkaai van Zeebrugge. De jachthaven ligt voor het project waardoor heel wat appartementen genieten van een prachtig uitzicht. De residentie omvat 13 appartementen die allen een frontaal - of zijdelings uitzicht bieden over de jachthaven.

Het gebouw wordt opgetrokken in een zeer strakke architectuur en alle appartementen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking. Daarnaast wordt er voldaan aan de laatste nieuwe energienormen met o.a. vloerverwarming op basis van een warmtepomp en ventilatiesysteem type D. Niet onbelangrijk is dat alle appartementen worden opgeleverd tegen het einde van april 2022. Daarnaast worden ze volledig onder het BTW-stelsel (6% of 21%) verkocht.

Het appartement beschikt over een grote inkomhal, een grote slaapkamer, een badkamer (voorzien van een dubbele lavabo en inloopdouche), gastentoilet, een berging en grote leefruimte met open keuken die uitgeeft op het terras.

Ben jij op zoek naar een ruim nieuwbouwappartement in Zeebrugge? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@ keyimmo.be) voor meer info.

Verkocht

Bewoonbare oppervlakte:
104m²

Stedenbouw

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
ja
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.