fbpx

Tot in de puntjes afgewerkt landhuis in Maldegem

Maldegem

Woning

Deze woning wordt te koop aangeboden met een VANAFPRIJS. Elk bod hoger dan deze prijs zal worden overgemaakt aan de eigenaar die hier al dan niet kan op ingaan.

Langs de verbindingsweg tussen Antwerpen en Knokke treffen we deze op en top afgewerkte villa in Maldegem. Op een goed kwartier rijden sta je van hier in Knokke en op minder dan een uur ben je in Antwerpen. Het centrum van Maldegem met al zijn faciliteiten is daarnaast ook zeer vlot bereikbaar. De woning zelf wordt gekenmerkt door zijn feilloze - en energiezuinige afwerking (E30).

Deze MiCasa-villa omvat op het gelijkvloers een royale inkomhal met een open trap en vide tot op de tweede verdieping. De inkomhal biedt toegang aan het gastentoilet en ruime living met open keuken. Eye-catcher in de leefruimte is de ingewerkte gashaard. Het huis is in vrijwel elke ruimte voorzien van prachtig maatwerk gecreëerd door interieurarchitecte Sophie De Bel. Ook de keuken is van haar makelij, kosten noch moeite werden hier gespaard. De keuken is voorzien van Miele toestellen; een inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, vaatwas, grote frigo, combi-oven en microgolfoven. Vanuit de keuken is er toegang tot de grote berging die tevens over een aparte ingang beschikt van buitenaf. Op het eerste verdiep hebben we drie slaapkamers waarvan één masterbedroom met dressing en badkamer (douche en lavabo). De overige twee slaapkamers zijn ruime kamers en opnieuw voorzien van maatwerk. Daarnaast is er nog een tweede badkamer (badkamer en lavabo) en apart toilet aanwezig. De tweede verdieping kan worden gebruikt als hobbyruimte, bureau of kan worden afgewerkt tot twee bijkomende slaapkamers.

Ben jij op zoek naar een prachtig landhuis in Maldegem? Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) voor meer info.

Verkocht

Totale oppervlakte:
2791m²
Bewoonbare oppervlakte:
231m²
EPC Categorie:
A
Elektriciteitskeuring:
conform

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
ja
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
ja
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.