fbpx

Penthouse met uniek zicht en prachtig terras in Zeebrugge

Zeebrugge

Appartement

In het nieuwbouwproject The Nautic stellen we u deze unieke penthouse voor. Het appartement ligt pal aan de jachthaven met horeca, openbaar vervoer en andere faciliteiten op wandelafstand. Bovendien ben je in nog geen 5 minuten in Knokke of Blankenberge en op 15 minuten van Brugge. Het uitzicht, de zonnige oriëntatie en de grote terrassen zorgen instant voor een vakantiegevoel. Het appartement werd opgeleverd in oktober 2022 en werd nooit in gebruik genomen.

De penthouse omvat 113m2 bewoonbare oppervlakte en 67m2 aan terrassen wat het ideaal maakt als permanent woonst of als tweede verblijf. Het appartement is het enige appartement op het vijfde verdiep en omvat een leefruimte met prachtige open keuken en heel wat maatwerk, een berging, afzonderlijk toilet en twee slaapkamers met elk een eigen badkamer. Voor de afwerking werden kosten noch moeite gespaard en werd er, zoals reeds vermeld, heel wat maatwerk voorzien zowel in de leefruimte als in de slaapkamers. Op vlak van energieprestatie scoort het appartement erg goed zo is er vloerverwarming op aardgas en een ventilatiesysteem type D. In de aankoop zit tevens een ondergrondse garagebox inbegrepen voorzien van elektriciteit, een elektrische sectionale poort en verlichting.

Ben je op zoek naar een uniek stuk vastgoed aan onze Belgische Kust? Grijp snel je kans en maak een afspraak voor een bezoek. Contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) voor meer info.

€ 785000

Bewoonbare oppervlakte:
113m²
EPC Categorie:
A
EPC Waarde:
80 kWh/m²
Elektriciteitskeuring:
conform

Stedenbouw

Bestemming:

Industriegebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.