Specifiek op zoek naar een pand?

Ben je op zoek naar een specifiek pand? Heb je een specifieke woonwens? Het team van Key Immo gaat steeds op zoek naar dé perfecte match. Geef ons je woonwensen door en ontdek als eerste het meest recente aanbod dat voldoet aan jouw zoekcriteria. Neem gerust contact met ons op.

Key Immo - Banner

Waar ben jij naar op zoek?

01

Luisteren

Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, staan onze makelaars klaar om je te begeleiden. We nodigen je vervolgens graag uit bij ons op kantoor, waar we samen met jou een gedetailleerd zoekprofiel zullen opstellen. Door goed naar jouw wensen, behoeften en budget te luisteren, kunnen we een helder beeld vormen van wat je zoekt in jouw toekomstige woning.

02

Selectie

Na het opstellen van het zoekprofiel gaan we actief voor jou aan de slag. Wij maken intern een selectie van een aantal geschikte projecten en appartementen. Vervolgens organiseren we een toer langs de geselecteerde eigendommen, waarbij we locatie per locatie bezoeken.

03

Rondgang

Deze stap is een essentieel onderdeel van onze begeleiding. Je zal de kans krijgen om de diverse eigendommen te bezichtigen en de omgeving te ervaren. Dat laatste is immens belangrijk wanneer je een woonst aankoopt op plan. Tijdens de rondgang zullen onze makelaars je begeleiden en al jouw vragen beantwoorden. We streven ernaar om een compleet beeld te geven van de beschikbare opties, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.

04

Evalueren

Na de rondgang zullen we samen met jou de bezochte eigendommen evalueren en je feedback bespreken. Indien nodig passen we het zoekprofiel aan om jouw voorkeuren nog beter te kunnen matchen. Indien er nog niet onmiddellijk een klik is, gaan we opnieuw actief op zoek naar geschikte panden en herhalen we het proces totdat we jouw droomwoning aan de Kust hebben gevonden.

Gezocht en gevonden,
samen met Key Immo