Key Immo in ’t nieuw

Het pand dat u zoekt is waarschijnlijk verkocht of heeft een andere plaats op onze nieuwe website gekregen. We helpen je graag verder op onze aanbodpagina’s: Kopen, Huren of Nieuwbouw.

Key Immo - Banner

Enkele vernieuwingen

Om het jouw zoektocht als bezoeker makkelijker te maken hebben we enkele vernieuwingen toegevoegd op de website van Key Immo. Zo kunnen we jou als bezoeker een nog betere ervaring bezorgen.

01

Betere gebruikerservaring

De nieuwe website maakt het mogelijk om op verschillende parameters te filteren. Groot terras? Tuin? Zeezicht? Zo helpen wij jou sneller jouw droomwoning vinden.

02

Regiopagina’s

Meer en meer merken we dat de aankoop van een eigendom aan de Kust niet vertrekt bij één bepaalde regio. Mensen zoeken naar de ideale woning en dit gaat vaak over de verschillende regio’s heen. Benieuwd naar wat er te beleven valt in onze regio’s? Bekijk zeker eens de regiopagina’s.

03

Snellere laadtijd

De nieuwe website is een pak sneller, waardoor je niet meer hoeft te wachten of ook op plaatsen met minder goed bereik vlot jouw droomwoning kan bekijken.

04

Afspraken via Calendly

Wil je de waarde van jouw eigendom laten schatten? Of heb je begeleiding nodig bij de zoektocht naar jouw droomwoning? Via onze Calendlypagina kun je direct een afspraak inboeken.

Nieuwste panden aan de Kust