fbpx

Exclusief nieuwbouwproject met appartementen van 146m2

Wenduine

Appartement

Dit exclusieve nieuwbouwproject wordt opgericht aan de achterkant van de Zeedijk in Wenduine. Gelet op deze locatie zijn we in een mum van tijd aan het strand, bij het openbaar vervoer of bij allerlei andere faciliteiten. Alles is bereikbaar op wandelafstand.

Het nieuwbouwproject omvat 7 luxueuze appartementen die in een zeer strakke architectuur worden opgetrokken. In deze residentie wordt u één type-appartement aangeboden met drie slaapkamers, twee badkamers en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 146m2. Zeer typerend voor het project is de brede façade van maar liefst 13m wat voor een erg ruim terras zorgt. Bovendien zijn alle terrassen zuidwest georiënteerd en hebben we op ieder niveau open zichten naar het centrum toe. De woonappartementen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledig uitgeruste keuken en badkamers. Bij de aankoop van een appartement is er een mogelijkheid om een parking aan te kopen in de rotatieparking die zal worden ingericht op het gelijkvloers.

Dit project is bij uitstek één van de meest exclusieve projecten in Wenduine, ontdek nu de prachtige appartementen! Voor meer informatie contacteer Dries (0475 57 40 19 - dries@keyimmo.be) of Lodewijk (0475 24 59 79 - lodewijk@keyimmo.be).

€ 610000

Bewoonbare oppervlakte:
146m²

Stedenbouw

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning:
ja
Verkavelingsvergunning:
nee
Stedenbouwkundige inlichtingen:
ja
Dagvaarding stedenbouwkundige overtreding:
nee

Wettelijke info

Overstromingsgevoelig:

Geen overstromingsgevoelig gebied

Voorkooprecht:
nee
Gevalideerd as-built attest:
nee
Beschermd erfgoed:
nee
Geïnventariseerd erfgoed:
nee

Door deze website te gebruiken aanvaardt u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid.