fbpx

Lauhaz

10% verkocht
6% BTW mogelijk!
Brugsesteenweg 57-59, 8420 Wenduine

10% verkocht

Lauhaz nabij het centrum van Wenduine

Units
10
Bewoonbare oppervlakte
80 - 84 m²
Slaapkamers
2
Vanaf
€ 330.000

Lauhaz nabij het centrum van Wenduine

In Wenduine, gelegen langs de Brugse Steenweg, starten binnenkort de werkzaamheden aan de nieuwbouwresidentie Lauhaz. Het project omvat 11 appartementen opgetrokken volgens de typerende architectuur van Architektenburo uit Knokke en betreft een kleinschalige ontwikkeling in de nabijheid van het centrum van Wenduine. Quasi alle faciliteiten zijn te bereiken op wandelafstand. Naast de appartementen zijn er ook 6 staanplaatsen aanwezig waaronder 5 garageboxen.

De afwerking van het project is uiterst duurzaam; zo wordt de gevel opgetrokken in een lichte façadesteen in combinatie met strakke zwarte gevelelementen. Bovendien zullen de appartementen beantwoorden aan de hedendaagse eisen en normen op vlak van energiezuinigheid. De combinatie van een energie-efficiënt verwarmingssysteem, de akoestische en thermische isolatie maken dat de E-peilen maximaal E30 kunnen bedragen.

Alle appartementen worden voorzien van een maximum aan hedendaags comfort met zonnige terrassen op de verdiepen en private tuinen voor de gelijkvloerse appartementen. Daarnaast voorziet de bouwheer mooie budgetten in het lastenboek om van je appartement een echte thuis te maken. Doorheen de klantenbegeleiding voorziet de bouwheer tevens een interieurarchitect die je bijstaat met advies gedurende het ganse keuzetraject.

Interesse in het project Lauhaz in Wenduine? Contacteer Dries voor meer info of een afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Uniek aan dit pand

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Residentiële wijk

Over de regio

‘De Prinses der Badsteden’ wordt Wenduine ook wel eens genoemd. Ze heeft haar naam alvast niet gestolen. Met zijn brede zandstranden en vele duinen is Wenduine een populaire bestemming voor families. Wenduine biedt een charmante mix van historische architectuur en moderne voorzieningen. Het leeft in Wenduine, met gezellige restaurants, cafés en winkels, die bijdragen aan de ontspannen en gezellige kustsfeer.

Ontdek Wenduine
Wenduine
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.