fbpx

Kallista

90% verkocht
Laatste appartement!
De Bruynehelling 15, 8420 Wenduine

90% verkocht

Kallista in het centrum van Wenduine

Units
7
Bewoonbare oppervlakte
147 - 147 m²
Slaapkamers
3 - 3
Vanaf
€ 610.000

Kallista in het centrum van Wenduine

Dit exclusieve nieuwbouwproject wordt opgericht aan de achterkant van de Zeedijk in Wenduine. Gelet op deze locatie zijn we in een mum van tijd aan het strand, bij het openbaar vervoer of bij allerlei andere faciliteiten. Alles is bereikbaar op wandelafstand.

Het nieuwbouwproject omvat 7 luxueuze appartementen die in een zeer strakke architectuur worden opgetrokken. In deze residentie wordt u één type-appartement aangeboden met drie slaapkamers, twee badkamers en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 146m2. Zeer typerend voor het project is de brede façade van maar liefst 13m wat voor een erg ruim terras zorgt. Bovendien zijn alle terrassen zuidwest georiënteerd en hebben we op ieder niveau open zichten naar het centrum toe. De woonappartementen worden voorzien van een hoogwaardige afwerking met volledig uitgeruste keuken en badkamers. Bij de aankoop van een appartement is er een mogelijkheid om een parking aan te kopen in de rotatieparking die zal worden ingericht op het gelijkvloers.

Interesse in het project Kallista in Wenduine? Contacteer Dries voor meer info of een afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Uniek aan dit pand

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Dit pand ligt nabij het stadscentrum

Dit pand is zuidelijk gericht

Vordering van het project

/

Foto

Afwerking ruwbouw

April 2024
Foto

Afwerking ruwbouw

April 2024
Foto

Afwerking ruwbouw

April 2024
Foto

Afwerking ruwbouw

April 2024

Over de regio

‘De Prinses der Badsteden’ wordt Wenduine ook wel eens genoemd. Ze heeft haar naam alvast niet gestolen. Met zijn brede zandstranden en vele duinen is Wenduine een populaire bestemming voor families. Wenduine biedt een charmante mix van historische architectuur en moderne voorzieningen. Het leeft in Wenduine, met gezellige restaurants, cafés en winkels, die bijdragen aan de ontspannen en gezellige kustsfeer.

Ontdek Wenduine
Wenduine
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.