The Nautic Z46

80% verkocht
Laatste appartementen!
Noordhinderstraat 27, 8380 Zeebrugge

The Nautic Z46 aan de jachthaven van Zeebrugge

Units
19
Bewoonbare oppervlakte
67 - 103 m²
Slaapkamers
1 - 2
Vanaf
€ 249.000

The Nautic Z46 aan de jachthaven van Zeebrugge

Deze nieuwbouwresidentie, met verwijzing naar de vissersboten te Zeebrugge, genaamd Z46 beschikt over 19 appartementen die allen uitkijken over de jachthaven van Zeebrugge. Bovendien beschikken quasi alle appartementen over een prachtig terras aan de achterzijde met zicht op het park. De combinatie van het water met de groene omgeving maakt van het project een uniek gegeven aan onze Kust.

De locatie van deze residentie in uiterst gunstig, waarbij elk appartement de beschikking heeft over mooie terrassen met uitzichten over de bruisende haven. In dit project heeft u de keuze uit één drieslaapkamerstype op het gelijkvloers, 11 tweeslaapkamertypes, 5 éénslaapkamertypes, een penthouse met drie slaapkamers en een penthouse met één slaapkamer. Elk appartement is zeer doordacht ontwikkeld en beschikt over een zeer mooie afwerking. Dankzij de mooie gevelbreedtes van het gebouw hebben alle appartementen prachtige leefruimtes met veel lichtinval en grote terrassen. Deze terrassen worden afgewerkt met doorzichtige glasstructuren waardoor u vanuit de keuken/living of eetplaats altijd mooie uitzichten heeft.

Interesse in het project The Nautic in Zeebrugge? Contacteer Dries voor meer info of een afspraak op 0475 57 40 19 of via dries@keyimmo.be

Uniek aan dit pand

Dit pand ligt aan een jachthaven

Dit pand ligt in een woonkern

Vordering van het project

/

Foto

Werken aan ruwbouw

April 2024
Foto

Werken aan ruwbouw

April 2024
Foto

Werken aan ruwbouw

April 2024
Foto

Werken aan ruwbouw

April 2024

Over de regio

Zeebrugge ligt aan het Boudewijnkanaal en is zo verbonden met het prachtige Brugge. Het is een vooruitstrevende haven- en badplaats: zowel gekend als een wereldhaven als een gezellige badplaats. Zeebrugge staat bekend als de ‘hoofdstad van de vis’.

Ontdek Zeebrugge
Zeebrugge
Person

Dries Van Eeckhout

BIV 513430

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Dries.