Residentie Swan

50% verkocht
6% BTW mogelijk!
K. Deswertlaan 42-48, 8370 Blankenberge

Residentie Swan gelegen in het centrum van Blankenberge

Units
22
Bewoonbare oppervlakte
68 - 147 m²
Slaapkamers
1 - 3
Vanaf
€ 265.000

Residentie Swan gelegen in het centrum van Blankenberge

Deze prachtige nieuwbouwresidentie biedt een unieke combinatie van luxe en comfort op een centrale locatie, met winkels, het openbaar vervoer en de zeedijk allemaal op wandelafstand. Met 22 appartementen, variërend van gezellige één- tot ruime drieslaapkamerappartementen, 15 garages en kelderbergingen op niveau -1, is Swan de ultieme bestemming voor wie op zoek is naar stijlvol wonen aan de Belgische Kust.

De appartementen op de gelijkvloerse verdieping genieten van een privétuin waar het heerlijk vertoeven is. Alle appartementen bevatten bovendien ruime en zonnige terrassen.

Duurzaamheid staat centraal in dit project, met zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming die zorgen voor een energiezuinige leefomgeving. Geniet van maximaal comfort met een ventilatiesysteem van type D, akoestische isolatie en thermische isolatie, waardoor de E-peilen maximaal E30 bedragen.

De afwerking van de keuken, badkamer alsook de vloeren kunnen nog gekozen worden, de bouwheer voorziet hier hoogwaardige keuzematerialen in het lastenboek.

In dit project is het mogelijk om aan 6% btw aan te kopen. Oplevering staat gepland rond de zomer van 2024. Neem contact op voor meer informatie via 050 70 81 74 of hello@keyimmo.be.

Uniek aan dit pand

Dit pand is op wandelafstand van het strand

Dit pand ligt nabij het stadscentrum

Dit pand ligt nabij een station

Over de regio

Blankenberge is een sfeervolle kuststad die het hele jaar door bruist van het leven. Blankenberge heeft alle voorzieningen om duurzaam te wonen. Geniet van vrijetijdsactiviteiten zoals wandelen langs de promenade, geniet culinair of neem deel aan een van de talrijke culturele evenementen. Ervaar de Noordzeekust in Blankenberge.

Ontdek Blankenberge
Blankenberge
Person

Els Degroote

BIV 511221

Erkend vastgoedmakelaar

Vragen over dit pand?

Twijfel niet en contacteer Els.